Студія ЛІРА

«Весняний бал» в Ужгороді 2015

31.03.2015 | 540 | Студія Ліра | Автор: Ярослава Лівак
28-29 березня в Ужгороді відбувся Міжнародний фестиваль дитячо-юнацької творчості "Весняний бал", в якому взяли участь семеро вихованців нашої студії.

Поміж учасників з Києва, Харкова, Дніпропетровська, Ужгорода та інших міст наші учасники проявили себе достойно, про що свідчить відео на сайті. Всіх представників студії нагороджено: Ганчич Алінку в молодшій категорії "Дипломом учасника фестивалю", інші в середній категорії (10-14 років) Ляшко Христинка, Козар Янка, Попович Ульянка отримали дипломи лауреата у номінації "За волю до перемоги", Камінський максим виборов диплом лауреата у номінації "Чаруючий голос", Матіко Андріанку та Лівак Златку нагороджено дипломами лауреата 3-го ступеню та кубками. Крім того всім учасникам вручено сувенірні медальйони, а керівнику Гавацко Ельвірі Петрівній - подарунок пісенник та оголошено подяку.

P.S. Незважаючи на численні нагороди не всі учасники та батьки задоволені. Маючи за плечима досвід участі у різних відомих пісенних конкурсах, отримавши високі відзнаки, та, власне, просто аналізуючи відео фестивалю, не зрозуміло, чому недооцінили кращих?