Студія ЛІРА

«Весняний бал» в Ужгороді

24.03.2019 | 1856 | Ільничанка | Автор: Віра Глушко
Конкурсно-фестивальний сезон 2019 року для вокального ансамблю «Ільничанка» розпочався! Причому успішно! 22-24 березня в Ужгороді в «ПАДІЮНі» проходить VІ Міжнародний фестиваль дитячо-юнацької творчості «Весняний бал», який збирає талановитих дітей та молодь з різних куточків України.

Фестиваль організовує ТМ "Планета мистецтва" спільно з іншими організаціями для п’ятьох вікових категорій у наступних номінаціях:
  • хореографія - народний і стилізований танець, сучасна хореографія, Street danse, бальні танці, східні танці, театри танцю і моди;
  • вокал - народний, класичний, естрадний, хорові колективи, шоу-групи, авторська пісня;
  • інструментальна музика - народна, класична, естрадна, авторська.
Учора проходили вокальні змагання. Один з найяскравіших серед дитячих вокальних колективів Закарпаття ансамбль «Ільничанка» бере участь у «Весняному балу» від часу свого заснування. Його виступи завжди були високо оцінені журі. Але хвилювання, як правило, має місце перед виходом на сцену, тим паче, коли склад оновлений і до того ж – через ряд обставин – неповний. Однак багаторічний досвід, грамотний вибір репертуару («Цвіте терен» і «Горі селом» - твори, які не можуть залишити байдужими жодного слухача!), правильні слова улюбленого керівника Степана Гавацко і звичайно – красиве ансамблеве звучання й артистичне виконання зробили свою справу. Вокальний ансамбль «Ільничанка» Закарпатського ПАДІЮНу заслужено отримує від журі диплом за І премію і кубок.

Тож щирі вітання усім юним даруванням-виконавцям і їх незмінній команді супроводу: керівнику і батькам.