Студія ЛІРА

Студія «Ліра» на «Весняному балу» в Ужгороді

25.03.2019 | 1662 | Студія Ліра | Автор: Віра Глушко
Далекого вже 2013 року цей фестиваль вперше відчинив свої двері у нашому краї, а зараз робить це вже вшосте. І з кожним роком не тільки кількість учасників, але й їх географія, що більше радує, зростає. Більше 900 талановитих дітей та молодих людей з Одеси, Дніпра, Маріуполя, Києва, Львова, Полтави, Івано-Франківська, Миколаєва, Броварів, Ужгорода, Мукачева, Сваляви, Іршави та інших міст змагалися 22 і 23 березня за найвищі нагороди VІ Міжнародного фестивалю дитячо-юнацької творчості «Весняний бал». Фестиваль організовує ТМ «Планета мистецтва» спільно з іншими організаціями за підтримки Ужгородської міської ради.

Вчора в ПАДІЮНі підбили підсумки, тож можемо поділитися про досягнення зразкової студії «Ліра».

Цьогоріч у номінації «Вокал» було заявлено 50 учасників у різних вікових категоріях. Усі учасники  виконували лише по 1 номеру. Конкуренція була дуже великою, тож найменша помилка коштувала артисту дуже дорого. Студія «Ліра» під керівництвом Ельвіри Гавацко виставила трьох учасників. Дівчата виступили на максимумі своїх вокальних і артистичних можливостей. І це не могли не відзначити члені журі.

Тож можемо пишатися студійцями:
  • Яна Козар (РЦПР м.Іршава) - диплом І ступеня;
  • Тахірова Дарина (БК с.Ільниця) - диплом ІІ ступеня;
  • Савко Олександра (БК с.Ільниця) - диплом ІІ ступеня.
Вітаємо дівчат з високими відзнаками на Міжнародному конкурсі, щирі вітання їх керівниці та батькам, які вірять у дитячий талант та дають можливість їм розвиватися.

Також відзначився вокальний ансамбль «Ільничаночка» (керівник Ельвіра Гавацко, ДШМ с.Ільниця). Можемо й за них порадіти: диплом лауреата ІІ ступеня – це висока відзнака за творчу працю.