Студія ЛІРА

Нові творчі досягнення ансамблю «Ільничанка»

23.04.2021 | 780 | Ільничанка | Автор: Віра Глушко
Навіть у період пандемії коронавірусу діє гарна приказка «Немає злого, щоб на добре не вийшло». Мистецьке життя не повинно і не припиняється навіть за жорстких локдаунів. Міжнародні, всеукраїнські та регіональні різножанрові фестивалі й конкурси проходять і дистанційно - технічний прогрес дозволяє це робити з кожним роком все якісніше.

2021 рік не змінив нічого у цілях вокального ансамблю «Ільничанка» Закарпатського обласного Палацу дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН», але його керівник Гавацко Степан Степанович, індивідуальна робота з сильними вокалістами створили умови для появи в ансамблі солістів. Без сумніву, ця новинка розширює можливості «Іьничанки» як учасниці мистецьких заходів.

Тож з початку року до своєї багатої скрині з нагородами талановиті хлопці і дівчата додали ще кілька. З приємністю ділимося їхніми досягненнями.

Розпочнемо з досягнень старости ансамблю Чепи Аліни. Участь у Міжнародному фестивалі «Starfall of talents» у номінації естрадний вокал принесла солістці вокального ансамблю «Ільничанка» неймовірно талановитій і працьовитій дівчині, найвищу відзнаку - І місце! У Всеукраїнському дитячо-юнацькому фестивалі-конкурсі мистецтв «Пісня над Бугом» (дистанційний/онлайн формат) у віковій категорії 12-14 років вона також здобула І місце.

В останньому дистанційному заході у віковій категорії 15-16 років ансамбль «Ільничанка» за результатами отримав ІІІ місце.

Черговий успіх Гіги Василя - диплом лауреата ІІ ступеня Міжнародного фестивалю-конкурсу «Золота планета» - лише підтвердив високий виконавський рівень багаторічного учасника, а зараз і соліста вокального ансамблю «Ільничанка».

Своєрідний вокальний хет-трик здійснила впродовж останніх місяців Олександра Савко. У номінації «естрадний вокал»  солістка ансамблю «Ільничанка» заслужено отримала перші місця одразу у трьох мистецьких заходах: Міжнародних фестивалях-конкурсах «Злата-Фест», «Золота планета» та всеукраїнському фестивалі-конкурсі «Країна майбутнього».

Крім «браво» нашим юним зірочкам, можна додати побажання нових творчих звершень та підкорення чергових пісенних вершин!