Студія ЛІРА

«Королівство мистецтв»

19.02.2014 | 441 | Студія Ліра | Автор: Ярослава Лівак
Саме таку назву має міжнародний фестиваль, який проводився 17 лютого у м.Львів. З нашого району участь у фестивалі взяли три вихованки зразкової студії естрадного співу "Ліра", керівником якої є Гавацко Ельвіра Петрівна.

У конкурсі було багато цікавих номерів, проте, сприймаючи виступ наших дівчат Андріанки Матіко та Христинки Ляшко не було сумніву щодо призових місць, бо "мурашки йшли по шкірі", а Златка Лівак настільки збадьорила глядачів, що зал під час виступу підтримував її оплесками.

Приємним є те, що всі дівчата отримали призові місця і нагороджені дипломами міжнародного фестивалю "Королівство мистецтв" у номінації естрадний вокал. Андріані та Златославі за другі місця вручили статуетки у вигляді мікрофонів, а Христинка за третє місце отримала медаль.

Крім того, дівчата встигли ще й активно відпочити, милувалися краєвидами Львова та досхочу каталися на ковзанах. Додому повернулися з масою приємних вражень, спогадів та бажанням співати, досягати ще більших висот, чого ми їм також щиро бажаємо. 

Тож вітаємо із заслуженою перемогою лауреатів пісенного конкурсу та їх керівника.