Студія ЛІРА

«Ільничанка» на двох великих сценах в один день!

17.05.2021 | 1086 | Ільничанка | Автор: Віра Глушко
Вчорашній день добре запам’ятається учасникам вокального ансамблю «Ільничанка» Закарпатського обласного Палацу дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН» - нечасто випадає нагода демонструвати свою пісенну творчість на двох різних сценах. 

Спершу колектив у якості гостей представляв Іршавщину в Ужгороді на заході Закарпатської ОДА, де урочисто підсумовували обласний етап Міжнародного творчого конкурсу «Малюнок, вірш, лист для мами». Це велика честь, і наші юні артисти вкотре порадували глядачів своїм автентичним співом, за що заслужили на теплий прийом і щирі оплески.

З обласного центра «Ільничанка» попрямувала до нашого районного центра - у місто Хуст, де проходив ІІІ Міжнародний фестиваль-конкурс інструментального, вокального та хореографічного мистецтва «Перлина Закарпаття 2021». Тут уже довелося проявити не лише вокальні здібності й артистизм, але уміння чесно боротися з конкурентами за право називатися кращими як колективу, так і його солістам. І їм це вдалося!  

Додому вокальний ансамбль повертався лауреатом І премії, а двоє його солісток Аліна Чепа та Олександра Савко ще й лауреатами ІІ премії у номінації «естрадний вокал», з чим їх щиро вітаємо.