Студія ЛІРА

День працівника освіти

30.09.2016 | 684 | Ільничанка | Автор: Віра Глушко
ІльничанкаУ першу неділю жовтня українське вчительство та інші працівники освітніх закладів відзначають своє професійне свято. Доброю традицією по всій країні є шанування їх праці у переддень свята. Наш район не є винятком,  тож сьогодні зал Іршавського РБК зібрав своїх найкращих освітян.

Традиційно їх прийшли привітати очільники району: голова РДА О.В.Горін, голова районної ради В.А.Симканинець та мер міста Іршави С.С.Бобик. Слова привітань лунали зі сцени від начальника відділу освіти Є.М.Яцканич, голови райкому профспілки О.І.Поповича.

Якщо виступаючі вручали квіти і грамоти педагогам, то учасники концертної програми дарували їм пісні, танці, гумор. До вітань вчительства району приєднався і вокальний ансамбль «Ільничанка». Хлопці і дівчата заспівали два твори, за що отримали вдячні оплески залу. Приємно було споглядати і слухати цей талановитий дитячий колектив, який діє за сприяння голови районної ради В.А.Симканинця. До їх вокального подарунку так і хочеться додати: здоров’я вам, творчої наснаги та добрих жнив на педагогічній ниві, шановні освітяни.