Студія ЛІРА

Всеукраїнський фестиваль-конкурс «Країна Зірок» - 2015

04.05.2015 | 585 | Студія Ліра | Автор: Віра Глушко
Двоє наших чудових вокалісток порадували неабияк своїх наставників, батьків і рідних і, звісно, наш заклад. 2-3 травня Христинка Ляшко і Андріанка Матіко взяли участь у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі дитячої творчості «Країна Зірок», який проходив у м.Моршин Львівської області. Христинка змагалася разом із ще 18-ма учасниками у номінації «Естрадний вокал», а Андріанка мірялася вокальною майстерністю зі ще сімома у «Народному вокалі».

Головою журі конкурсу була народна артистка України Ніна Матвієнко. Уже це говорить про високий рівень фестивалю. Усі розуміли, що вибороти титул найкращих буде дуже нелегко. Зрештою, так воно й сталося: дівчата і батьки розповідали, що й не сподівалися на високий результат, бо були дуже сильні суперники і суперниці.

Коли перший етап був пройдений, а відкривала конкурсний день Андріанка з піснею Антоніни Матвієнко - «Дивна квітка», усім трохи полегшало, все ж вирішальним був день наступний. Юні артистки справилися на відмінно зі своїм творчим завданням. Тож радості дівчат і їх рідних не було меж, коли вони почули свої імена серед лауреатів ІІ ступеня, а грамоти і вітальні слова отримали від самої Ніни Матвієнко!

Що ж, це велике досягнення за важку системну працю педагога Ельвіри Гавацко, юних дарувань і їх батьків. Кожен з них розуміє, чого прагне від своєї праці, тому дуже приємно, коли є такий високий результат. Усім вам – найщиріші вітання! Готуйтеся до підкорення нових творчих висот!