Студія ЛІРА

Випускники студії «Ліра» - 2016

16.09.2016 | 474 | Студія Ліра | Автор: Віра Глушко
Немов з родинного гнізда, вилітають з нашого закладу вихованці. Щороку студія випускає своїх учнів, хлопців і дівчат з різної ваги багажем знань і навичок. Особливо заклад тішиться тими, котрі продовжують навчання, розпочате колись давно його керівником.

Серед них свою рідну студію покинули наприкінці минулого навчального року троє вихованок. Нелегко було їх керівнику Е.П. Гавацко усвідомити, що одні з кращих її вокалісток вже виросли і переходять на інший етап розвитку своїх здібностей, адже їм вона віддала не лише свої знання, але й часточку свого серця. 

Студії, і всьому нашому колективу не вистачатиме оригінальності Ванеси Квак, автентичного співу Андріани Матіко та пластичного голосу Христини Ляшко. Усі дівчата з різних сіл: Довге, Осій, Ільниця, та знайшлося місце і педагог, які їх зуміли об’єднати спільною метою, бажанням володіти естрадним вокалом.

Найдовше – з п’яти років (досі у пам’яті «Сині-сині оченята – оченята, як у тата») – заняття відвідувала Христинка Ляшко. Зараз їй 13, вона – майже сформована особистість і дуже сильна вокалістка. Свідченням визнання її таланту є десятки призових місць у різного рівня пісенних конкурсах і фестивалях, велика кількість подарунків і величезний досвід концертної діяльності.

Чимало нагород за нетривалий період часу отримала і Андріанка, своєю манерою співу вона щораз дивувала і журі, і глядачів. 

Що ж, дівчата, нехай щастить вам на творчому шляху, працюйте над собою – досягнете ще не однієї вершини на пісенному олімпі, і не забувайте, де ви колись отримали старт, хто впродовж багатьох років гранив ваш алмаз.