Студія ЛІРА

Перший Міжнародний конкурс-фестиваль «Empire of Arts»

19.05.2015 | 580 | Студія Ліра | Автор: Віра Глушко
Чергова новина - з розряду радісних, ні - феєричних, а краще - фурорних! Вперше в історії «зразкової» студії естрадного співу «Ліра» - а їй уже немало - скоро 10 років! Троє талановитих вокалісток студії: Златка Лівак, Христинка Ляшко і Андріанка Матіко вчора повернулися з Першого Міжнародного конкурсу-фестивалю дитячого, юнацького та молодіжного мистецтва «EMPIRE OF ARTS», який проходив у Трускавці, що на Львівщині. Його започаткували продюсерський центр «Brava Production», громадська організація «Імперія мистецтв», за підтримки Трускавецької міської ради. 

Дівчата були заявлені у різних номінаціях: Златка - «джазовий вокал», Христинка - «естрадний вокал» і Андріанка - «народний вокал». Найбільше претендентів на першість, а отже й суперників, виявилося у Христинки - 14. У цьому плані значно повезло Андріанці, але під час виконання нею пісні сталася технічна проблема, тож дівчині довелося доспівати без супроводу. Справжнім випробуванням для Златки стала боротьба за лідерство з досвідченою 25-річною співачкою.

Однак, незважаючи ні на що наші дівчата зробили щось неймовірне - три перші місця до своїх творчих копилок, плюс три перемоги у високого рівня конкурсі на рахунку, без сумніву, обдарованих артисток і їх наставника Ельвіри Петрівни Гавацко, три причини для гордості батьків, студії і нашого закладу. 

Окрім грамот, на гала-концерті їм вручили кубки і сертифікати на 50% знижку на відео-кліп для кожної. Браво, дівчата!!!