Студія ЛІРА

«Ой, хто-хто Миколая любить?»

17.12.2016 | 766 | Ільничаночка | Автор: Віра Глушко
Одним із найочікуваніших свят у річному календарі є День Святого Миколая. Звісно, його приходу радіють найбільше діти, адже отримують від нього такі бажані подарунки, смачні солодощі. Стається й так, коли діти й самі дарують радість і посмішки для інших дітей.  

Саме так трапилося для присутніх на святкуванні Дня Святого Миколая дітей різних соціальних категорій: дітей-сиріт, дітей з обмеженими фізичними можливостями, тих, які позбавлені батьківського піклування, соціально незахищених та дітей учасників АТО. Для них були не лише вітання від перших осіб району та солодощі від Миколая, але й святкова програма, у якій взяв участь і дитячий вокальний ансамбль «Ільничаночка».

Ці малі артисти дійсно вміють дивувати, адже їх дитяча безпосередність поруч із помітними вже умінням триматися на сцені, передавати через спів свої емоції змушували всіх присутніх відповідати взаємністю – оплесками і посмішками.

А виконувала «Ільничаночка» народну версію «Ой, хто-хто Миколая любить», а також авторську пісню «Їде Миколай» у композиції з легендою про Святого Миколая, яку прочитала Вікторія Волошин.

Районний Будинок культури, де й відбувалося це свято, забезпечив якісні звук і світло, чим були дуже задоволені і ті, хто брав участь у концертній програмі, і глядачі. 

Радості «Ільничаночці», як і всім дітям присутнім у залі, додали й солодкі подарунки від керівників району Олександра Горіна та Віктора Симканинця, які вони власноруч вручили разом із казковим Миколаєм.