Студія ЛІРА

«Кришталеві грона» - 2019

29.08.2019 | 1380 | Ільничанка | Автор: Віра Глушко
Колектив «Ільничанка» Ужгородського ПАДІЮНу (керівник Степан Гавацко) уже своїм зовнішнім виглядом – автентичним вбранням – змушує привернути до себе увагу будь-кого. А коли вони, голосисті хлопці і дівчата, на сцені виконують народні пісні – мурашки по шкірі відчуває чи не кожен.

Міжнародний фестиваль «Кришталеві грона», який уже 21 рік поспіль проходить у місті Виноградів, приймав до участі і солістів, і колективи. Тож члени журі і глядачі мали змогу сповна насолодитися їх майстерністю та визначити кращих.

«Ільничанка» за період своєї творчої діяльності багато разів давала привід для гордості і своєму керівникові, і батькам, і всій Іршавщині. Не стали виключенням і цьогорічні «Кришталеві грона» . Незважаючи на відсутність кількох членів ансамблю, члени журі оцінили високий рівень виконання конкурсних творів колективу. Тож у підсумку – 2 місце.

Та не лише вокальними і танцювальними змаганнями відзначилися фестивальні дні, але ще й неймовірно дружною, теплою атмосферою поза сценою. «Вечір знайомств» для учасників був проведений вперше, але сприйнятий всіма «на ура». На ньому визначали навіть свою міс! Як же було приємно, коли нею стала учасниця ансамблю - Керечанин Мар'яна.

У новий навчальний рік Степан Степанович заводить свій колектив на позитиві, окрилених фестивальним успіхом, а також прем’єрою кліпу! Саме на гала-концерті цього чудового фестивалю від час свого виступу глядачам був представлений творчий проект «Горі селом іду». І це реально крутий результат!

Усі учасники висловлюють велику вдячність за професіоналізм організаторам фестивалю Барничко Ользі Юріївній, директору фестивалю Сидор Юрію та оргкомітету.