Студія ЛІРА

Ювілей студії «Ліра»

20.10.2015 | 655 | Студія Ліра | Автор: Ліана Демчик
18 жовтня великим концертом вокальна студія «Ліра» відзначила своє десятиріччя. Святковий захід відбувся у залі Іршавського районного будинку культури. У програмі взяли участь нинішні та колишні студійці. 

Це зовсім юні, обдаровані діти, які знайшли себе, які живуть і дихають піснею. Протягом вечора керівник студії Ельвіра Гавацко приймала вітання та слова подяки за свою роботу від батьків, вихованців та керівництва РБДТ. Також вона висловила вдячність міському голові Степану Бобику за підтримку, допомогу в організації та забезпечення музично-світлового оформлення.

Мер у свою чергу долучився до вітань. Побажав нових досягнень, великих сцен, творчих злетів колективу та кожному вихованцю особисто, подякував  за творче виховання підростаючого, талановитого і співочого покоління іршавчан Ельвірі Гавацко, Йолані Мельник та Вірі Глушко і подарував їм  троянди.

Ельвіра Петрівна протягом десяти років працює в районі. У 2005 році з її ініціативи на базі Іршавського районного Будинку дитячої творчості було створено вокальний гурток, який згодом став студією та випускає лауреатів і дипломантів Міжнародних, Всеукраїнських та обласних конкурсів. За весь період роботи на рахунку вихованців 135 нагород, серед яких 31 – Обласна, 61 – Всеукраїнська і 43 – Міжнародні. Завдяки своїм надзвичайним здібностям Єльвіра Петрівна шукає, розкриває і відточує таланти у дітей району. Всім пісням, які складають репертуар студїї, вона дає "друге дихання" через своїх вихованців. Майже кожен твір є витвором музичного мистецтва та із захопленням сприймається слухачами.

На ювілейному концерті виступили всі вихованці, які зараз займаються у студії та гостями стали випускниці «Ліри» - Олеся Совтан і Єва Рацин. Чудовим останнім акордом став виступ новоствореного ансамблю «Ільничанка», до складу якого увійшли всі студійці. Колектив виконує пісні у автентичній манері. Розмаїття голосів заворожило публіку.

Щиро бажаємо, щоб здійснилися всі бажання, які загадали дітки, коли загасили свічки на святковому торті.

©Іршавська міська рада