Студія ЛІРА

Юні дарування студії «Ліра» представили Іршавщину на «Кришталевих гронах» - 2019

29.08.2019 | 1048 | Студія Ліра | Автор: Віра Глушко
Дивовижними видалися останні три дні для великої кількості талановитих дітей різного віку з різних куточків Закарпаття, України та з-за кордону. Адже для них свої гостинні двері відчинив Міжнародний фестиваль «Кришталеві грона», який уже 21 рік поспіль проходить у місті Виноградів.

Зразкова студія естрадного співу «Ліра» районного Центру позашкільної освіти під керівництвом талановитої педагогині Ельвіри Петрівни Гавацко була представлена трьома вихованками. Станко Андріана, Волощак Анастасія та Комаренко Ельвіра виступали у віковій категорії 7-9 років.

Ой як непросто було нашим маленьким артисткам пробиватися до фіналу конкурсу, щоб змагатися своїм голосом і артистизмом за призи! Усе ж одній із них, уродженці чудового села Білки, вдалося вибороти дуже високе 2 місце! Тож щире вітання Андріанці! А шестирічна Ельвіра Комаренко отримала приз наймолодшого учасника. Волощак Анастасія хоч і займається у студії лише один рік, змогла показати свої уміння та стати достойним учасником.

Атмосфера цьогорічного фестивалю була неймовірно чудовою, веселою, креативною. Учасники мали змогу перезнайомитися на спеціально влаштованому «Вечорі знайомств» з піснями, танцями, фруктами і смачнющим тортом.

Ельвіра Петрівна і надалі на заняттях відточуватиме вокальні навички своїх вихованців, прищеплюватиме їм любов до музики і прагнення долати все нові й нові конкурсні висоти.