Студія ЛІРА

Яскраві враження та перемоги вихованців студії «Ліра» в Ужгороді

30.10.2018 | 1315 | Студія Ліра | Автор: Віра Глушко
Розпочалися осінні канікули, тож юні талановиті артисти не могли не скористатися унікальною для себе можливістю - виступаючи один раз стати учасником одразу трьох конкурсів без додаткових плат і отримати оцінки та дипломи одразу від трьох незалежних складів журі! V Міжнародний фестиваль-конкурс сучасної дитячо-юнацької творчості, який проходив у м.Ужгороді 26-29 жовтня, включав у себе: «Яскраву країну» Закарпаття - 2018» (Україна), Міжнародний фестиваль-конкурс дитячої та юнацької хореографії «Падіюн-Євро-Данс - 2018» (Україна) і Міжнародний фестиваль танцю і пісні «Хвилі Охриду» (Македонія).

Зразкова студія естрадного співу «Ліра» заявила 9 учасників різних вікових груп. Найважче прийшлося наймолодшим - віком до 9 років, адже й їх категорії змагалося 17 хлопчиків і дівчат, і всі прагнули перемоги. Нелегко було і в інших вікових категоріях, загальна учасників вокального конкурсу склала 57 осіб! Керівник колективу Ельвіра Гавацко, як і самі солісти, звісно, очікували ще вищих результатів, але на те воно і конкурс, щоб оцінити свої можливості у чесній вокальній боротьбі з подібними собі артистами. Тим паче, що все вирішує журі.

Тож студія має після двох не залежних один від одного конкурсів «Яскрава країна» і «Хвилі Охриду» наступні результати відповідно: Скальник Олександра, Комаренко Ельвіра, Повх Інна, Волошин Вікторія, Чепа Аліна, Попович Уляна - нагороджені дипломами учасника. Савко Олександра - ІІІ місце, Станко Андріана - ІІ місце, а Козар Яні одне журі віддало І місце, а інше - ІІ місце. Чудові результати!

Упевнені, що ви не зупинитеся і ще наполегливіше будете займатися, адже попереду нові конкурсні сцени і ще не одні пісенні вершини будуть підкорені нашими талановитими студійцями і їх керівником!