Студія ЛІРА

«Ільничанка» продовжує радувати своїх прихильників. Цього разу на «Перлині Закарпаття» у Мукачеві.

07.04.2019 | 1741 | Ільничанка | Автор: Віра Глушко
Київський Національний Університет Культури і Мистецтв, Інститут Мистецтв: Кафедра Сучасної Хореографії, Національна Музична Академія ім. П.І.Чайковського та Творчий проект "ArtLikeFest" на два дні облюбували собі драматичний театр закарпатського міста Мукачева. Саме там 5 та 6 квітня вони як організатори проводили Всеукраїнський фестиваль-конкурс інструментального, вокального та хореографічного мистецтв, окремих соло-виконавців, малих форм та творчих колективів під гарною назвою «Перлина Закарпаття».

У конкурсі брали участь окремі виконавці та творчі колективи від 6-ти до 35-ти років і старше в різних номінаціях з різних областей України, центри дитячої та народної творчості, школи мистецтв, дитячі музичні школи, музичні училища та академії, аспірантури і професійні музиканти.

У номінації народний вокал приїхали позмагатися з іншими і вокальний ансамбль «Ільничанка» закарпатського обласного Палацу дитячої та юнацької творчості. Як і завжди перед виступами, її керівник Степан Гавацко налаштовує своїх вихованців на достойний виступ з усією самовіддачею як вокальною, так і артистичною. Юним творчим даруванням це вдалося - недарма журі оцінило їх виступ так високо: І місце!

Солістка вокального ансамблю «Ільничанка» Попович Уляна, здобула у конкурсній боротьбі 2 місце серед солістів. Вітаємо всіх: і виконавців, і наставників, і батьків. Неймовірні результати демонструють ваші талановиті хлопці і дівчата. Подальших творчих успіхів бажаємо!