Студія ЛІРА

«Червене вино» - 2017

15.01.2017 | 742 | Ільничанка | Автор: Віра Глушко
ІльничанкаПеріод колядування завершується на Водохреща, отже всі, хто любить ці обрядові різдвяні пісні, вповні ними насолоджується. Звісно, по-різному: хтось співає - хтось слухає.

Сьогодні і тих, і інших не бракувало на вже 22-ому фестивалі «Червене вино», який проходить у місті над Латорицею і збирає тисячі відвідувачів з нашої області та з-за її меж.

Та люди йдуть не лише смакувати чи придбати плодів труда виноробів, але й отримати святковий настрій від різних творчих колективів, які приїздять зі своїми виступами. Вдруге на «Червене вино» запросили й ансамбль «Ільничанка».

Свою колядницьку програму дівчата й хлопці розпочинали за майже відсутності глядачів (була перерва між блоками виступів), та варто було їм почати співати, як гості фестивалю почали юрбитися біля сцени. А нашим талановитим артистам все вдалося: і поколядувати, і повіншувати, і справити незабутнє враження! Та що там – після численних спільних з глядачами фото діти відчули себе ніби якимось знаменитостями!

Але ж погодьтеся: приємно! Приємно, коли від твоєї праці комусь радісно, весело, просто ДОБРЕ! І всі були по-людськи щасливі від цього. Все склалося: відмінна організація, сцена, звук, погода, нові аксесуари (на фото видно прекрасні головні убори) і – найголовніше – чудовий святковий настрій і виконавців, і глядачів.

«Ільничанці» сильно поталанило: у них професійна студія для репетицій, професійні керівники, і найкращі батьки, які завжди поруч, розділяють різні миттєвості в житті, ба навіть і смачні шашлик з печеною картоплею біля однієї з численних яток на фесті. Та є ще одна людина, якій юні таланти завдячують, - це Симканинець Віктор Андрійович. Він дуже суттєво допомагає розвиватися цьому молодому співочому колективові. І діти, і батьки, і наставники  щиро вдячні своєму односельчанину, голові Іршавської районної ради за постійну і таку потрібну опіку і допомогу.

…Додому поверталися із заслуженим дипломом, сповнені нових вражень і тільки позитивних емоцій.