Студія ЛІРА

Андріанка Станко - «зірочка» з Іршавщини знов у призерах!

13.05.2019 | 1077 | Студія Ліра | Автор: Віра Глушко
Яка це радість і гордість для батьків – бачити свою дитину щасливою, усміхненою, а надто, коли це результат її власної праці! З року в рік такі емоції дарує людям "зразкова" студія естрадного співу «Ліра» Іршавського РЦПР під керівництвом талановитої педагогині Ельвіри Петрівни Гавацко. Адже її вихованці, які на заняттях відточують свої вокальні навички, вчаться правильно володіти голосом, розбиратися на жанрах і стилях в музиці, розвивають артистизм і культуру естрадного виконавця часто перевершують навіть сподівання батьків.

Цьогорічний ХІІІ Міжнародний фестиваль сучасної та народної пісні "Веселка над Тисою" у місті Хуст зайве довів, що до своєї мети треба йти наполегливо, не покладаючи рук і з вірою в себе. Серед 19 дуже сильних конкурсантів, лауреатів престижних пісенних конкурсів і фестивалів з різних куточків України Андріанка Станко була чи не наймолодшою. Журі на чолі з Олександром Злотником, було професійно-суворим. Та маленька семирічна зірочка з Іршавщини, яка у виступ вклала всі свої можливі вокальні й артистичні чари, не залишила їх байдужими. Тож дуже достойне і по праву заслужене ІІІ місце, оплески від глядачів і журі і щирі обійми батьків і наставниці Андріанка отримала. А ще вона отримала сильну мотивацію до занять і підготовки нових пісень до свого репертуару.

Цей фестиваль-конкурс з року в рік лише набирає обертів, велика заслуга в цьому його директора Івана Пилипця. Студія «Ліра» щиро дякує йому за підтримку вокального мистецтва і талановитих виконавців.